راهکارهای ارتباط با صنعت و تحقق اقتصاد مقاومتی در دانشگاه ارومیه عملیاتی گردید.
در نخستین نشست مشترک دانشگاه ارومیه و شرکت زنجیره یکپارچه کیوان مرغ پر طلای مهاباد؛ تفاهم نامه ای به منظور ایجاد ارتباط با صنعت، تحقق اقتصاد مقاومتی و حل مشکلات صنعت طیور، فیمابین طرفین امضاء گردید.
دکتر حب نقی رییس دانشگاه ارومیه در این جلسه با اشاره به ارتباط تنگاتنگ بین مراکز دانشگاهی با صنایع گفت: دانشگاه ها و مراکز آموزش عالی هسته اصلی تولید علم و دانش هستند و شرط توسعه پایدار در هر کشور، استفاده از توان علمی متخصصین، پژوهشگران و دانشمندان آن کشور در راستای توسعه فناوری، رشد و هم افزایی در بخش صنعت است.
دکتر سلیمان پور معاون پژوهش و فناوری دانشگاه ارومیه افزود: این گونه تفاهم نامه ها به دانشگاه کمک میکند تا قسمتی از فعالیت های آموزشی و پژوهشی خود را در راستای مشکلات موجود در صنایع کشور جهت دهی کرده و ضمن ایجاد بستری مناسب برای تحقق رشد و بهره وری در اقتصاد، می توان با محوریت قرار دادن آشنایی دانشجویان با روش های نوین در بخش صنعت به توانمند سازی و اشتغالزایی دانشجویان وتربیت متخصصانی توانا و شایسته امیدوار بود.
رضا سواری مدیر عامل شرکت زنجیره ضمن اشاره به تاریخچه تشکیل شرکت از ایجاد ارتباط بین دانشگاه و شرکت به عنوان عضوی از صنعت کشور ابراز مسرت نمود و گفت: شرکت کیوان مرغ پر طلای مهاباد از استفاده دانشجویان دامپزشکی از امکانات شرکت در جهت انجام امور آموزشی و تحقیقاتی حمایت می کند.
سواری افزود: همچنین این شرکت، پشتیبانی مادی و معنوی از پروژه های تحقیقاتی و همکاری در برگزاری سمینارها و نمایشگاه ها و کارگاه های آموزشی را از تعهدات خود در راستای اجرای تفاهم نامه می داند.
تفاهم نامه دانشگاه ارومیه وشرکت زنجیره یکپارچه کیوان مرغ پر طلای مهاباد در ۶ ماده و با موضوعاتی از قبیل اجرای پروژه های تحقیقاتی وکاربردی، برگزاری دوره ها و سمینار های آموزشی کوتاه مدت به منظور ارتقاء توان علمی و عملی دانشجویان و اساتید و امکان بازدید های علمی برای دانشجویان دامپزشکی و … بیست و سوم بهمن ماه در دانشکده دامپزشکی دانشگاه ارومیه امضا گردیده است
.